Min väninna tipsade mig om det här företaget

Hejsan och välkommen till min spännande hörna här på nätet. Dagens inlägg på bloggen ska handla om att en väninna till mig får hjälp med städningen, av en städfirma, som hjälper till inom hemstäd i Helsingborg. Nu har även jag bestämt mig för att kontakta Ads Städgrupp som denna städfirma heter, imorgon, för min villa är verkligen i stort behov av en storstädning. 

Det är min bästa väninna det är frågan om, hon har under några månaders tid haft en extremt tung arbetsbelastning med mycket övertid på företaget inom media och reklam där hon jobbar, och med barn i tonåren och en man som är utomlands på arbete har det inte funnits tid till att städa. Hon valde för ett tag sedan att låta Ads Städgrupp få hjälpa henne, och de har varit hos henne och städat några gånger och jag har med egna ögon fått se vilken bra städning de har utfört och min väninna är mycket nöjd. För egen del har jag inte en riktigt lika belastande situation som min väninna, men när jag fick höra att det inte kostade mer än vad det gjorde, så bestämde jag mig för att lägga lite pengar på att få huset storstädat, och jag ska som jag sa nyss höra av mig till dem i morgon för idag är det söndag, och bestämma en tid då de kan komma hem till mig. Jag ser verkligen fram mot att få deras hjälp och är det någon av er som även ni behöver hjälp inom hemstäd här i Helsingborg eller i stadens omnejder kan jag verkligen gå i god för att Ads Städgrupp gjort ett suveränt jobb hemma hos min väninna, och därför kommer de förstås att städa lika bra hos mig och även hos er som vill få deras hjälp.