Fönsterputs på reklambyrån

Nu är det hög tid för ett nytt inlägg om fönsterputs i Örebro, eftersom jag inte skrivit på bloggen på några dagar. Den senaste tidens dåliga väder fick fönstren på min reklambyrå att bli smutsiga. Detta var inget vidare roligt för det är bara två månader sedan jag slet en hel lördag med att putsa fönstren som blev kristallklara efter flera timmars arbete. Av allt arbete jag la ner syntes det inte ett spår och jag suckade högt eftersom de anställda vill få upp adventsljusstakarna i fönstren. Inte att jag putsar alla fönster en gång till, sa jag till mig själv för några dagar sedan, och jag bestämde att jag skulle se om det fanns någon städfirma som hjälper till inom fönsterputs i Örebro, och jag sökte då på nätet och upptäckte en firma som heter Nicks Städ & Fönsterputs, och det var ju exakt en sådan firma jag behövde. Jag hörde av mig till dem och igår var de här och putsade fönster i några timmar och det blev ett kanonbra resultat. Jag hade önskat att jag haft någon vän som kunnat rekommendera mig ett företag inom fönsterputs i Örebro, för när man hittar ett företag när man söker på nätet så vet man inte om företaget verkligen lever upp till vad de lovar. När jag vände mig till Nicks Städ & Fönsterputs var det litet av en chansning, för man vet aldrig eftersom det finns så många oseriösa städfirmor. Det visade sig att Nicks Städ & Fönsterputs var en fantastisk städfirma med duktig och trevlig personal som visste hur fönster ska putsas, och tack vare detta är det minsta jag kan göra att skriva ett inlägg om dem så att ni i Örebro som behöver fönsterputs ska veta om att det här företaget verkligen är bra.