Shamansk healing i Karlstad

Mitt hektiska arbete i Karlstad inom reklambranschen fick mig att vilja spy, nästan. Inte nog med att det är ett stressigt jobb, det är ett väldigt ytligt arbete och egentligen borde jag söka efter ett annat jobb. All stress och ytlighet gjorde att jag behövde göra något för att blicka inåt, och hitta en djupare mening med tillvaron, och det var bra att jag fann ett företag inom healing i Karlstad, för den shamanska healing som jag får när jag kommer till Anima Tempel är verkligen en bra sak för mig.  

Att arbeta med reklam innebär att få ut budskap till andra, men det handlar bara om kommers och att företag ska sälja produkter. Det är inte riktigt ärligt, men när jag skriver i min blogg om healing i Karlstad är jag rak och ärlig till hundra procent. Det handlar för en gångs skull inte om att jag gör reklam för något, här delar jag med mig av något som betyder mycket för mig, och mitt enda syfte är att försöka hjälpa er som kanske inte mår riktigt bra och som vill hitta något som kanske kan få er att må bättre. Jag kan inte egentligen sätta ord på hur bra denna shamanska healing i närheten av Karlstad är, det är mer någonting som måste upplevas. Jag hoppas att ni ska åka till Anima Tempel, och utöver att de erbjuder healing så ordnar de även shamanska healingkurser och ceremonier av olika slag. Om ni känner att er nyfikenhet har väckts på att få veta mer om Anima Tempel kan ni få reda på mer om ni går in på deras hemsida. Tack för mig för den här gången!